Az elkötelezettségtől a tettekig: a Mary Kay közzétette a nők vállalkozói készségét globálisan előmozdító transzformatív partnerségek áttekintését

A Women's Entrepreneurship Accelerator negyedik évfordulós jelentése kiemeli a WEA hatását a női vállalkozók legkritikusabb szükségleteinek megoldására: az oktatáshoz, finanszírozáshoz, hálózatokhoz és piacokhoz való hozzáférés, valamint a globális érdekképviselet terén.

The Women’s Entrepreneurship Accelerator Fourth Anniversary Report Highlights WEA’s Impact on Solving the Most Critical Needs of Women Entrepreneurs: Access to Education, Funding, Networks and Markets and Global Advocacy. (Photo: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--A Mary Kay Inc., a nők szerepvállalásának globális vezető vállalata a mai napon bejelentette a „A női vállalkozói szellem előmozdítása: az elkötelezettségtől a tettekig” (Advancing Women’s Entrepreneurship: from Commitment to Action) című különjelentés kiadását. A jelentés a vállalat a női ügyek támogatása iránt világszerte tett szilárd elkötelezettségét részletezi azon jelentős előrelépések révén, amelyeket a vállalat az úttörő Women’s Entrepreneurship Accelerator (WEA) többszereplős partnerség megalapítása óta eltelt négy év során elért.

2019-ben a Mary Kay az Egyesült Nemzetek Szervezetének hat ügynökségével együttműködésben alapította meg a WEA-t, amely a nők vállalkozói szellemének és gazdasági részvételének hajtóereje világszerte. A 2023-as különjelentés a WEA különböző kiemelt programjait és hatásstatisztikáit részletezi, kiemelve a WEA globális hatókörét és egyedi megközelítését a női vállalkozók előtt álló alapvető kihívások kezelését illetően.

„A Women’s Entrepreneurship Accelerator révén olyan robusztus platformot hoztunk létre, amely világszerte nem csupán támogatja, hanem ünnepli is a nők vállalkozói szellemét” – mondta Deborah Gibbins, a Mary Kay Inc. operatív vezetője. „Célunk, hogy 2030-ra ötmillió nőt támogassunk, és jó úton haladunk efelé. Eddig több mint 600 000 nőt vontunk be programjainkba és tevékenységeinkbe, és 2024 újabb történelmi év lesz számunkra.”

A jelentés a Mary Kay a nők szerepvállalásának növelésére irányuló holisztikus megközelítését a WEA több érdekelt felet tömörítő partnerségén keresztül mutatja be, amely az oktatáshoz, a tőkéhez, a hálózatokhoz és a piacokhoz, az érdekképviselethez és a politikához való hozzáférésre terjed ki. Olyan figyelemre méltó eredményeket sorakoztat fel, mint például:

  • a szegénységi ráták csökkentése egy Fenntartható Fejlődési Célok (SDG) között szereplő kísérleti falu projekt keretében a vidéki Kínában, a női vállalkozói szellem és a vezetés fejlesztése révén;
  • a Női Vállalkozások Regionális EXPO (Women’s Entrepreneurship Regional EXPO), valamint az országon belüli szatellit rendezvények elindítása Európában és Közép-Ázsiában, amely összehozza egymással a női vállalkozókat, befektetőket és üzleti partnereket. Ezek a 2023-as rendezvények, amelyeket 33 helyi partnerrel közösen szerveztek, több mint 15 308 résztvevővel büszkélkedhettek, köztük 1047 vállalkozóval és 75 befektetővel, valamint 27 szemináriumot/panelt és kiállítóteret tartalmaztak;
  • magas szintű partnerek által világszerte végrehajtott különböző képzési és mentori programok sikeres megvalósítása, mint amilyen az online Women’s Entrepreneurship Certificate Programme;
  • a WEA Digital Innovation Challenge for Women Entrepreneurs kihívásra 54 országból 250 jelentkezés érkezett nők által vezetett startup cégektől;
  • Női vállalkozói ismeretek kutatása a nemek közötti egyenlőségre vonatkozó szakpolitikai ajánláshoz a vállalkozásfejlesztés terén a latin-amerikai régióban.

A vállalat figyelemre méltó erőfeszítései a nemi szempontokat figyelembe vevő beszerzések és beruházások (GRPI) előmozdítását illetően szintén jelentős mértékben hozzájárultak a nők gazdasági részvételéhez és szerepvállalásához.

Ha többet szeretne megtudni a Women’s Entrepreneurship Accelerator programról, és elolvasni a teljes 2023 Special Report jelentést, kérjük, kattintson ide.

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a és a LinkedIn-en vagy az X-en (korábbi nevén Twitter).

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

聯絡人

Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

聯絡人

Mary Kay Inc. vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com