Skechers lanceert hightech magazijn met geautomatiseerd goederen-naar-persoon-systeem van Hai Robotics

A Hai Robotics Autonomous Case-handling Mobile Robot (ACR), one of 69 that pick and transport containers to fulfill orders within Skechers’ distribution center. (Photo: Business Wire)

FREMONT, Calif.--()--Skechers USA, een toonaangevend wereldwijd schoenen- en kledingbedrijf, wendt zich tot Hai Robotics ('Hai'), een vooraanstaande wereldwijde leverancier van geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen (ASRS), bij de lancering van zijn nieuwe distributiecentrum in Minato City, Tokio, Japan. Met behulp van Hai’s geautomatiseerde goederen-naar-persoon-systeem maximaliseert Skechers de operationele efficiëntie, uitvoeringssnelheid en ordernauwkeurigheid van het magazijn.

De oplossing van Hai werd gekozen vanwege het vermogen om de opslag te condenseren – waardoor de benodigde hoeveelheid ruimte tot een minimum wordt beperkt – en de makkelijke aanpassing aan de veranderende vraag, de oplossing van problemen met arbeidstekorten en de ondersteuning van de bedrijfsgroei op de lange termijn.

Met de steun van MHE Solutions, Inc., een adviesbureau voor materiaalbehandeling, bouwde Skechers zijn nieuwe faciliteit om gelijke tred te houden met de snel groeiende vraag op de Japanse markt en om activiteiten te bevorderen die van oudsher afhankelijk waren van handmatig arbeidsintensieve taken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Media:
Rebecca Lennartz
Director Marketing
Hai Robotics U.S.A.
rebecca.lennartz@hairobotics.com

聯絡人

Media:
Rebecca Lennartz
Director Marketing
Hai Robotics U.S.A.
rebecca.lennartz@hairobotics.com