Opengear verbetert toegang op afstand met Smart Management Fabric (SMF) en IP-toegang met behulp van dynamic routing

Leverancier van slim Out of Band-management voegt Smart Management Fabric toe aan zijn Lighthouse Automation Edition (AE) softwareoplossing.

Opengear Enhances Remote Access with Smart Management Fabric (SMF) and Dynamic Routing-based IP Access (Photo: Business Wire)

EDISON, N.J.--()--Opengear , een Digi International Inc. bedrijf (NASDAQ, DGII, www.digi.com) en leverancier van veilige en slimme Out of Band-managementoplossingen heeft vandaag Smart Management Fabric gelanceerd. Hiermee wordt de waarde en functionaliteit van Opengear's Network Resilience platform uitgebreid met IP-toegang door middel van dynamic routing.

Lighthouse Automation Edition (AE) en Opengear's apparaatsoftware zijn geüpgraded om dynamic routing op te nemen. Dit maakt een volledige overlay van het managementnetwerk mogelijk. Deze updates stellen gebruikers of machines in staat om via automatisering of configuratietools verbinding te maken met de bronnen waartoe ze toegang moeten hebben of die ze moeten beheren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Opengear Media Contact
Peter Ramsay / Lora Metzner
Global Results Communications
open@globalresultspr.com
+1 949.307.5908

聯絡人

Opengear Media Contact
Peter Ramsay / Lora Metzner
Global Results Communications
open@globalresultspr.com
+1 949.307.5908