Cirium: Internationale reizen naar China's internationale topmarkten Thailand, Japan en Zuid-Korea beginnen weer tijdens het Lentefestival

China's Top International Destinations, 2019 to 2024 (Graphic: Business Wire)

China's Top International Destinations, 2019 to 2024 (Graphic: Business Wire)

SINGAPORE--()--Met de komst van het Jaar van de Draak zal de Chinese reissector tijdens het Lentefeest naar verwachting sterk presteren, vooral op het internationale front omdat de luchtcapaciteit blijft toenemen, aldus het toonaangevende luchtvaartanalysebedrijf Cirium.

Uit gegevens van Cirium blijkt dat China's top 10 van internationale bestemmingen grotendeels is teruggekeerd naar de ranglijst van vóór de pandemie, met Thailand, Japan en Zuid-Korea weer in de top drie nadat ze de afgelopen jaren een pandemisch dieptepunt hadden bereikt. Andere interessante verplaatsingen in de ranglijsten zijn de toetreding van Australië en Macau, en de afwezigheid van de Verenigde Staten en Cambodja sinds februari 2019.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Voor mediavragen: media@cirium.com

聯絡人

Voor mediavragen: media@cirium.com