De 25e China Hi-Tech Fair sluit haar deuren en bevordert de economische ontwikkeling van de belangrijkste technologiebeurs van China

The 25th China Hi-Tech Fair Concludes, Bolstering Economic Development as China's No.1 Technology Show (Photo: Business Wire)

SHENZHEN, China--()--De 25e China High-Tech Fair (CHTF), vermaard als "China's belangrijkste technologiebeurs", werd op 19 november 2023 met succes afgesloten en versterkt haar positie als een internationale demonstratie van baanbrekende technologieën en innovatie. Met een totaal van 248.000 bezoekers en een verbluffend totaalbedrag aan onderhandelde transacties voor een slordige RMB 37.279 miljard, markeert deze editie een historische mijlpaal als de grootste en internationaal meest diverse beurs in haar illustere geschiedenis.

De beurs vond plaats op twee locaties en bood 132 belangrijke activiteiten, waarbij 681 nieuwe producten en baanbrekende verwezenlijkingen werden onthuld. Hoogtepunten waren onder andere de oprichting van vijf onderzoeksinstellingen in Shenzhen en de ondertekening ter plaatse van 17 samenwerkingsprojecten tussen landen en plaatselijke organisaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Voor internationale bezoekers:
E-mail: overseas@chtf.com

聯絡人

Voor internationale bezoekers:
E-mail: overseas@chtf.com