Gravity lanceert officieel nieuwe roguelike game 'Wetory' op Nintendo Switch en Steam

De nieuwe roguelike-game Wetory by Gravity komt officieel uit op Steam en Nintendo Switch om 12:00 uur op 26 oktober. (Foto: Gravity)

SEOUL, Zuid-Korea--()--Gravity (NASDAQ: GRVY), een wereldwijd gamebedrijf, lanceerde op 26 oktober om 12:00 uur officieel Wetory, de nieuwe roguelike game voor Nintendo Switch en Steam.

Wetory is een roguelike 3D-actiegame met prachtige cartooneske vormgeving. De verhaallijn volgt het hoofdpersonage, met voeten die waterverf lekken, op een reis om de verloren kleuren van de wereld terug te winnen van een schurk. Spelers vallen aan en ontwijken vijandelijke aanvallen door strategisch gebruik te maken van de tegelkaart en obstakels. De skill tree, met verschillende aanvalskarakteristieken per kleur, eenvoudige gamebesturing en sterke strategieën, draagt bij aan het spelplezier.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Gravity Co., Ltd.
Alex Won, IP Business Unit
+82-2-2132-7698
alexw@gravity.co.kr

聯絡人

Gravity Co., Ltd.
Alex Won, IP Business Unit
+82-2-2132-7698
alexw@gravity.co.kr