Avania bevordert MedTech CRO-waardeketencapaciteiten met twee overnames in zeer strategische gebieden voor ontwerpdesign & productontwikkeling en markttoegang

Dankzij een volledig aanbod personaliseerbare oplossingen, neemt Avania het voortouw in de sector met het aanbieden van doelgerichte, uitvoerbare strategieën voor medische hulpmiddelen en diagnostiek in alle belangrijke mondiale markten

(Graphic: Business Wire)

BILTHOVEN, Nederland--()--Avania, een vooraanstaande internationale CRO (contract research organization) voor medische technologie, kondigde vandaag de overname aan van HULL ASSOCIATES LLC en Ironstone Product Development (IPD) met een visie gericht op het inspelen op opkomende prioriteiten van MedTech op gebied van regelgeving, schadeloosstelling en het opbouwen van schaal om doordachte strategieën en gedifferentieerde projectlevering voor alle productcategorieën te bieden.

HULL ASSOCIATES LLC heeft haar hoofdkantoor in Boston, Massachusett. Het is een vooraanstaand bedrijf op gebied van strategische markttoegang en consultancy inzake schadeloosstelling dat gespecialiseerd is in het tot stand brengen van markttoegang voor medische hulpmiddelen, diagnose- en gespecialiseerde farmaceutische producten in alle belangrijke mondiale markten, wsaaronder de Verenigde Staten, Europa, Latijns-Amerika, Japan, India en China.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Lindsey Langemeier
SCORR Marketing
+1 402-405-4269
lindsey@scorrmarketing.com

聯絡人

Lindsey Langemeier
SCORR Marketing
+1 402-405-4269
lindsey@scorrmarketing.com