CHINT nodigt wereldwijde partners uit voor de Global Energy Nexus op het 10e CHINT International Marketing Forum

The 10th CHINT International Marketing Forum (Photo: Business Wire)

SHANGHAI--()--CHINT, de wereldwijd toonaangevende leverancier van slimme energieoplossingen, heeft van 10 tot 14 oktober 2023 het 10e CHINT International Marketing Forum (CIMF) gehouden in Shanghai, China. Het evenement had als thema ‘Nexus: Empower a Boundless Energy World’ en bracht meer dan 300 gasten uit meer dan 60 landen bijeen, elk toonaangevend op het gebied van elektrische energie, nieuwe energie, industrie, energiedistributie en andere segmenten.

“CHINT is zelf eigenaar van haar regionale hoofdkantoor met een volledig functionele structuur en heeft ervaring met de migratie van capaciteitsplatforms om professioneler contact met klanten te kunnen onderhouden,” aldus mevrouw Lily Zhang, president van CHINT Global. “Tegen deze achtergrond is de strategie van CHINT 'Local for Global, Global for Local', en het bedrijf nodigt gasten uit alle delen van de wereld uit om met ons te streven naar meer samenhang in de mondiale energievoorziening.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Media
Cora Geng
gxiaol@chintglobal.com

聯絡人

Media
Cora Geng
gxiaol@chintglobal.com