FPT Software erkend in Everest Group ACES Automotive Engineering Services PEAK Matrix® Evaluatie 2023

FPT Software has been recognized in Everest Group Autonomous, Connected, Electric, and Shared (ACES) Automotive Engineering Services PEAK Matrix® Assessment 2023. (Photo: Business Wire)

HANOI, Vietnam--()--FPT Software, wereldwijd leverancier van IT-diensten, heeft vandaag aangekondigd dat het is gepositioneerd als een belangrijke kanshebber in de Autonomous, Connected, Electric, and Shared (ACES) Automotive Engineering Services PEAK Matrix® Evaluatie 2023.

Dit onderzoek evalueert 26 leveranciers van ingenieursdiensten, plaatst ze in de PEAK-matrix®en deelt inzichten in de overwegingen van ondernemingen om te sourcen. Het onderzoek is gebaseerd op RFI-antwoorden van serviceproviders, interacties met hun leidinggevend personeel in de autotechniek, referentiechecks van klanten en voortdurende analyse van de markt voor technische diensten. Uitgelichte leveranciers zijn onderverdeeld in de volgende vier categorieën: Leiders, Grote kanshebbers, Aspiranten, Sterspelers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com

聯絡人

Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com