ANAM Electronics lanceert OTT-uitgeruste Dolby Atmos-soundbar

  • 's Werelds eerste alles-in-één geïntegreerde slimme soundbar met ingebouwde 4K-streaming
  • Creëert thuis een meeslepende ervaring met Dolby Atmos

ANAM Electronics, een wereldwijde specialist in A/V-apparatuur, heeft 's werelds eerste Dolby Atmos OTT geïntegreerde soundbar met ingebouwde 4K-streaming gelanceerd. De kijkers worden ondergedompeld in een driedimensionaal geluidslandschap door de acht luidsprekers en drie versterkers van de soundbar. (Afbeelding: Business Wire)

SEOUL, Zuid-Korea--()--ANAM Electronics Co., Ltd. (CEO: Kim Tae-Soo) (KRX: 008700), een wereldwijde specialist in A/V-apparatuur, en Technicolor Connected Home (Euronext Parijs: TCH; OTCQX : TCLRY), een toonaangevende distributeur van apparatuur bij de klant, lanceerde 's werelds eerste Dolby Atmos OTT geïntegreerde soundbar met ingebouwde 4K-streaming.

De nieuwe soundbar is de allereerste over-the-top mediaservices (OTT) geïntegreerde soundbar voor betaalde uitzendingen via Android's TV-service, uitgerust met de geluidstechnologie van wereldklasse Dolby Atmos® en de toonaangevende beeldtechnologie Dolby Vision™ . De kijkers worden ondergedompeld in een driedimensionaal geluidslandschap door de acht luidsprekers en drie versterkers van de bar. Het gemak van Google spraakherkenning is ingebouwd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

ANAM Electronics
Brian Oh
+82-2-6424-4762
Infodesk@aname.co.kr

聯絡人

ANAM Electronics
Brian Oh
+82-2-6424-4762
Infodesk@aname.co.kr