Společnost Kohler oslavuje detaily designu na výstavě Milan Design Week 2019

The large-scale immersive exhibit showcases Kohler’s bold approach to design and the brand’s most stunning products through an artful combination of water, technology, texture, and color. The installations feature global debuts of products from KOHLER, KALLISTA, ANN SACKS and ROBERN. (Photo: Business Wire)

KOHLER, Wisconsin--()--Společnost Kohler, globální lifestylová značka se vrací na veletrh designu Milan Design Week, aby uvedla lákavý zážitek pro smysly uvnitř historické budovy Palazzo Del Senato (via Senato, 10, 20121 Milán, Itálie). Velkoprostorová úchvatná výstava ukazuje smělý přístup společnosti Kohler k designu a nejúchvatnější produkty značky prostřednictvím uměleckého spojení vody, technologie, textury a barev. Výstava bude otevřena od 9. do 13. dubna od 10 do 19 hodin.

"Veletrh designu Milan Design Week je jedinečnou oslavou kreativity a modernizace v rámci světové komunity zaměřené na design,“ řekl Jim Lewis, vice prezident oddělení globálního marketingu společnosti Kohler pro kuchyně a koupelny. „Energie a duch akce z něho dělá skvělé místo pro objevování nových nápadů a oslavu nejmodernějších počinů v oblasti designu s inspirativním publikem z řad návrhářů z celého světa.“

Příroda hraje klíčovou roli s motivem „digitální zahrady“ u vstupu na výstavu, stejně jako v podobě nekonečné zahrady, která náladově doplňuje kolekci Inteligentní domácnost. Expozice společnosti Kohler rovněž zahrnuje bar a relaxační zónu pro hosty, aby si měli kde odpočinout a dobít energii.

Kromě toho využije společnost Kohler prostory Palazzo jako platformu pro uvedení druhého globálního desénového tématu Zkušenost s luxusem, zkoumání detailů a vrstev, které vytvářejí bohaté a dynamické prostředí.

Na letošní výstavě představí společnost Kohler Co. své nejnovější produkty značek KOHLER, KALLISTA, ANN SACKS a ROBERN. Zástupci médií, kteří mají zájem o komentovanou prohlídku nebo se chtějí zúčastnit na výstavě akcí pro média, ať kontaktují tým pro kontakt s veřejností společnosti Kohler.

Inteligentní domácnost

Inteligentní toaleta nabízí perfektní kombinaci sofistikovaného designu a jedinečné technologie, aby přinesla to nejlepší, pokud jde o osobní pohodlí a čistotu. Rozsáhlá možnost přizpůsobení vlastním potřebám - od okolního osvětlení a bezdrátového poslechu hudby až po ovládání teploty umožňuje vytvoření prostředí skutečně šitého na míru.

Sprcha s digitálním ovládáním mění každodenní rutinu díky možnosti přizpůsobení do nejmenšího detailu. Umožňuje uživateli nastavit proud, páru, hudbu a osvětlení pro vytvoření personalizovaného prostředí. Nabídka společnosti Kohler v oblasti inteligentních domácností pomáhá vytvářet nejchytřejší koupelny na světě.

Barva, materiály, povrch

S plnou škálou barev dokončuje společnost Kohler sadu tónů pro jakýkoli prostor a podtrhuje jedinečnost osobnosti. Kohoutky Etch, uváděné v kolekci komponentů, nabízí nádherný křehký přechod mezi dvěma povrchy s precizním grafickým vzorem. Široká škála barev a jemná grafika přitahuje pozornost k nádhernému dekorativnímu dojmu.

S kořeny v japonské kultuře vypráví kolekce Kensho příběh dekorativního prošívání známého jako sashiko pomocí vzorů zachycených v kameni. Zdokonaluje italskou techniku leptu známou jako acqueforti, spojuje kovy a mramor, aby tvorbu ornamentů přenesla na novou úroveň. Tvary jsou úchvatné, kámen dodává texturu a rozmanitost a zdobící techniky berou dech.

Přesné řezy a ultra hladké povrchy, kolekce kohoutků a příslušenství Parallel přináší do moderní koupelny sofistikovanost prostřednictvím kontrolovaného výrazu. Dichotomii oválných a hranatých forem spojují charakteristické úhly, které přinášejí nádherné odrazy a precizní uspořádání. Menší detaily dodávají rysy originality a pozdvihují kolekci na vyšší úroveň dokonalosti.

Ve spolupráci s mateřskou firmou Kohler Co., debutuje firma ANN SACKS kolekcí The Crackle Collection by Kohler WasteLAB, moderní sérii obkladů, která využívá odpadní keramiku společnosti Kohler jako médium tvořící jádro nových produktů. Tato zakázková kolekce vyrobená ve smaltovacím závodě WasteLAB ve městě Kohler ve Wisconsinu, byla jednou z iniciativ společnosti Kohler v rámci programu Inovace pro dobrou věc. Milán slouží jako světová premiéra této kolekce stejně jako premiéra nové barevnosti značky.

O společnosti Kohler Co.

Společnost Kohler Co. byla založena v roce 1873 ve městě Kohler v americkém státě Wisconsin. Jde o jednu z nejstarších a největších amerických firem v soukromém vlastnictví, kterou tvoří téměř 37 000 společníků. Na celém světě má společnost Kohler více než 50 výrobních závodů a představuje světovou jedničku v oblasti designu, modernizace a výroby produktů pro kuchyně a koupelny, motory a pohonné systémy, luxusní truhlářské výrobky a obklady. Společnost je rovněž majitelem a provozovatelem dvou pětihvězdičkových světových ubytovacích a golfových resortů v Kohleru ve Wisconsinu a skotském St. Andrews. Na golfovém hřišti Whistling Straits společnosti Kohler bude spořádán turnaj 2020 Ryder Cup. Další informace naleznete na internetových stránkách kohlercompany.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Vicki Valdez Hafenstein
Email : victoria.valdezhafenstein@kohler.com