print24.com helemaal klaar voor Superverkiezingsjaar 2017

Online printshop biedt een assortiment van producten voor alle campagnebehoeften

RADEBEUL, Duitsland--()--De online printshop UNITEDPRINT SE, eigenaar van het bekende merk print24.com, helpt haar klanten zich voor te bereiden op verkiezingsjaar 2017 met een nieuwe categorie “Verkiezingsreclame”, vol met producten tegen uiterst aantrekkelijke prijzen!

Naast de standaard flyers en Kanaalplaten, is een volledig portfolio van andere producten verkrijgbaar, waaronder Stickers, Briefkaarten, Beursbalies, T-shirts en Balpennen. Grote printruns van verkiezingsposters en Kanaalplaten zijn perfect voor uitgebreide campagnes, om ervoor te zorgen dat uw boodschap duidelijk overkomt bij potentiële kiezers. En alle verkiezingsproducten van print24.com kunnen worden aangeschaft in een oplage vanaf één exemplaar!

“Met deze nieuwe categorie kunnen partijen en campagnebureaus in één oogopslag alle producten zien die ze nodig hebben voor een geslaagde verkiezingscampagne,” aldus Ali Jason Bazooband, Managing Director voor Innovatie/Marketing van print24.com. “Onze Flyers, verkrijgbaar in printruns tot 500.000 exemplaren, behoren tot de populairste – en meest kosteffectieve – methoden om grote aantallen kiezers te bereiken.” Met al deze topartikelen tegen aantrekkelijke prijzen in de nieuwe categorie “Verkiezingsreclame” is de online printshop helemaal klaar voor Superverkiezingsjaar 2017.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van de toonaangevende printshops van Europa heeft UNITEDPRINT SE circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert bekende merken als print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat drukwerk, reclamemateriaal en reclameapparatuur, en in de horeca- en gastronomiesector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Release Summary

Die Onlinedruckerei UNITEDPRINT SE stellt pünktlich für das Wahljahr 2017 allen Kunden die neue Kategorie „Wahlwerbung“ zur Verfügung und bietet eine Vielzahl an Produkten zu Top-Preisen!

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com