Cummins Inc. nepoužívá odpojovací zařízení a chce plnit emisní normy

Společnost Cummins nedodá motory pro některá vozidla FCA

COLUMBUS, Indiana--()--Společnost Cummins Inc. (burzovní index NYSE: CMI) dnes uvedla, že nedodá motory pro vozidla FCA, uvedená v Oznámení o porušení, které dnes vydala Agentura pro ochranu životního prostředí, aniž by v něm byla společnost Cummins zmíněna.

Společnost Cummins nepoužívá odpojovací zařízení a snaží se plnit emisní normy. Společnost Cummins má dlouholeté renomé transparentně fungující firmy a spolupracuje s regulačními orgány na vývoji a plnění emisních požadavků.

O společnosti Cummins

Cummins Inc., přední světová korporace obchodních jednotek, které se vzájemně doplňují v návrzích, výrobě, distribuci a zajišťování servisu pro dieslové motory a motory na zemní plyn a příbuzné technologie, včetně palivových systémů, řízení, kondicionování vzduchu, filtrace, řešení pro emise a systémů pro výrobu elektrické energie. Společnost má centrálu ve městě Columbus v americkém státě Indiana, zaměstnává na celém světě asi 55 200 lidí a díky své síti 600 vlastních a nezávislých distribučních poboček a zhruba 7 200 prodejců poskytuje služby ve více než 190 zemích. Společnost Cummins zaznamenala v roce 2015 čistý příjem ve výši 1,4 miliardy amerických dolarů z prodeje za 19,1 miliard amerických dolarů. Tiskové zprávy o společnosti naleznete na adrese www.cummins.com. Sledujte společnost Cummins na síti Twitter na www.twittter.com/cummins a na YouTube www.youtube.com/cumminsinc.

Výhledová prohlášení

Informace uvedené v této tiskové zprávě, které nemají výlučně historický charakter, jsou výhledová prohlášení ve smyslu novely Zákona o vedení sporů s cennými papíry z roku 1995, včetně prohlášení, která se týkají našich předpovědí, vodítek, předběžných výsledků, očekávání, nadějí, víry a strategických záměrů týkajících se budoucnosti. Tato výhledová prohlášení zahrnují mimo jiné prohlášení, která se týkají našich plánů a očekávání tržeb za celý rok 2016. Naše skutečné výsledky se mohu zcela lišit od těch, které jsou uvedeny v těchto výhledových prohlášeních v důsledku celé řady faktorů, jako například mimo jiné: přijetí a zavedení globálních emisních norem; cena a dostupnost energie; tempo rozvoje infrastruktury; rostoucí konkurence ve světě mezi našimi zákazníky; celkové podmínky ekonomiky, podnikání a financí; vládní opatření; změny v podnikatelských strategiích našich zákazníků; cenové praktiky konkurence; kolísání výdajů; vztahy se zaměstnanci a další rizika, která jsou detailně popsána v našich občasných hlášeních pro Komisi pro cenné papíry, včetně zejména kapitoly Rizikové faktory v naší výroční zprávě za rok 2015 na formuláři 10-K. Doporučujeme akcionářům, potenciálním investorům a dalším čtenářům, aby si tato výhledová prohlášení pečlivě prostudovali, nepřikládali jim přílišný význam a nespoléhali na ně. Zde uvedená výhledová prohlášení byla učiněna pouze k datu vydání této tiskové zprávy a my nemáme žádnou povinnost veřejně tato prohlášení aktualizovat, ať už v důsledku nových informací, budoucích událostí ani jinak. Podrobnější informace o faktorech, které mohou mít vliv na naše výsledky, naleznete v našich hlášeních, které předkládáme Komisi pro cenné papíry a které naleznete na adrese http://www.sec.gov nebo na http://www.cummins.com v sekci Vztahy s investory na našich internetových stránkách.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Cummins Inc.
Jon Mills, 317-658-4540