Door Hytera gesteund Pegasus Racing vijfde in Shanghai 6 Hours

Hytera helps Pegasus Racing in Achieving Good Performance in FIA WEC Race (Photo: Business Wire)

SHENZHEN, China--()--Shanghai 6 Hours, de voorlaatste ronde van het FIA World Endurance Championship (FIA WEC) 2015, vond op 1 november plaatst op het Shanghai International Circuit. De Morgan-Nissan van Pegasus Racing, dat wordt gesteund door Hytera Communications, finishte bij zijn debuut in de FIA WEC op als vijfde in de sterk bezette categorie LMP2. De Chinese coureurs David Cheng en Ho-Pin Tung en de Britse Alex Brundle legden in totaal 152 rondes af.

De race begon op een druilerige, regenachtige ochtend. De weersomstandigheden waren voor alle auto’s uitdagend, maar waren een groot voordeel voor de Morgan-Nissan nr. 29, die in de eerste helft de leiding nam. Naarmate het opklaarde, wisselden veel auto’s naar banden voor droog weer, waarna de bolide van Pegasus de koppositie verloor. De Chinees-Amerikaanse coureur David Cheng finishte uiteindelijk als vijfde van alle LMP2-deelnemers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.