Rendkívül nagy sikerrel zárult a 18th Manufacturing World Osaka kiállítás

Látogatószám-rekord: egyetlen hatalmas pavilonban 1063 kiállító mutatta be termékeit, amelyekre 42216 látogató volt kíváncsi

Reed Exhibitions Japan announces 18th Manufacturing World Osaka ended up with 1,063 exhibitors 42,216 attendees, 14% up comparing to 2014 (Photo: Business Wire)

Oszaka, Japán--()--A legnagyobb japán rendezvényszervező cég, a Reed Exhibitions Japan Ltd. bejelentette, hogy nagy sikerrel zárult Japán nyugati országrészének legjelentősebb ipari szakvására, a 2015. évi 18th Manufacturing World Osaka, amelyet 2015. október 7-e és 9-e közt rendeztek meg az oszakai nemzetközi kiállítóközpont, az INTEX Osaka területén. A kiállításon, amelyre 42216 látogató érkezett a világ minden tájáról, 1063 kiállító mutatta be termékeit.

"A 18th Manufacturing World Osaka kiállítás rendkívül sikeres, izgalmas és hasznos rendezvény volt, amely során számos üzleti megbeszélésre került a pavilon tárgyalóiban" - mondta el Takeshi Fujiwara, a Reed Exhibitions rendezvényszervezési igazgatója. "Mindezért szeretném hálámat kifejezni a kiállítás szervezőinek nevében minden kiállítónak, látogatónak, a konferencia előadóinak és a sajtó képviselőinek… és mindenkinek, aki hozzájárult a vásár sikeréhez. Nagy örömünkre szolgált, hogy 18 éve, mióta a kiállítást rendezzük, az idei esemény vonzotta a legtöbb kiállítót és látogatót, és minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a vásár megrendezésével lehetővé tegyük a résztvevők számára üzleti megállapodások megkötését, és hogy szerte a világról minél több fontos szakembert üdvözölhessünk a kiállításon."

A teljes látogatószám a 18th Manufacturing World Osaka kiállítás és a 3rd Highly-functional Material World Osaka kiállítás látogatóinak számából adódik össze.

A kiállítás kiemelkedő sikerei

- 14%-kal több kiállító: 1063 kiállító 2015-ben, szemben a 2014-es kiállításon részt vevő 932 kiállítóval

Az első kiállítás óta eltelt 17 év alatt a kiállítók száma 2014-ben volt a legnagyobb, a 2015-ös kiállítás azonban ezt is túlszárnyalta: a kiállításra idén 1063 kiállító érkezett.

- Az eddigi legtöbb nemzetközi kiállító: 181 nemzetközi cég mutatta be a legújabb nemzetközi trendeket

A japán piac kínálta lehetőségeket felismerve rekordszámú (181) kiállító jött el a szakvásárra 11 országból/régióból: Kínából, Németországból, Hongkongból, Indiából, Indonéziából, Koreából, Szingapúrról, Taiwanról, Thaiföldról, az Amerikai Egyesült Államokból és Vietnámból.

Kína, Korea, Taiwan és Thaiföld saját nemzeti pavilonnal vett részt, ahol összegyűltek az Ázsia legmodernebb technológiáival a legújabb nemzetközi trendeket is megszabó kiállítók.

A fokozódó globalizáció és a japán gazdaság fellendülése nyomán élénk párbeszéd alakult ki a tengerentúli kiállítók és a japán látogatók közt, amely várhatóan a 2016. évi kiállításon is folytatódik majd.

A 2016. évi Manufacturing World rendezvénysorozat

Már kitűzésre került a 2016. évi Manufacturing World rendezvénysorozat eseményeinek időpontja: a következő kiállításra 2016 áprilisában kerül sor Nagoya városában, amely Oszaka mellett Japán másik nagy ipari központja. A japán iparban már régóta várt szakvásár, a "1st Manufacturing World Nagoya" első alkalommal 2016 áprilisában kerül megrendezésre.

Megjegyzés a kiállítók számára: A kiállítók nagyfokú elégedettségét látva, valamint figyelembe véve a tényt, hogy a legtöbbjük már most lefoglalta a helyét a 2016-os kiállításra, nem meglepő, hogy a 2016-os rendezvényen már csak korlátozott nagyságban áll rendelkezésre kiállítóterület. Amennyiben szeretne kiállítóként részt venni a vásáron, kérjük, lépjen érintkezésbe a Show Menedzsmenttel, hogy idejében lefoglalhassa standját.

A 2016. évi rendezvények időpontja

Nagoyai kiállítás
Dátum: 2016. április 19 - 21.
Helyszín: Portmesse Nagoya, Japán

Tokiói kiállítás
Dátum: 2016. június 22 - 24.
Helyszín: Tokyo Big Sight, Japán

Oszakai kiállítás
Dátum: 2016. október 5 - 7.
Helyszín: INTEX Osaka, Japán

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Reed Exhibitions Japan Ltd.
Kenichi Matsumoto (Mr.), Yifan Wang (Ms.), +81-3-3349-8519
Manufacturing World Show Management
matsumotok001@japan-mfg.jp

Reed Exhibitions Japan Ltd.
Kenichi Matsumoto (Mr.), Yifan Wang (Ms.), +81-3-3349-8519
Manufacturing World Show Management