Intelsat multi-orbit Inflight-connectiviteit nu ook voor Japan Airlines

Boeing voltooit fabrieksinstallatie van Intelsat ESA op de toestellen 737

With Intelsat, Japan Airlines’ passengers will soon benefit from multi-orbit connectivity that will provide the same fast and dependable internet access they enjoy at home (Courtesy: JAL)

MCLEAN, Va.--()--Intelsat, exploitant van 's werelds grootste geïntegreerde satelliet- en terrestrische netwerk, is door Japan Airlines gekozen voor het verlenen van multi-orbit inflight connectiviteitservice op meer dan 20 Boeing 737 MAX-vliegtuigen die in de komende jaren worden geleverd. De luchtvaartmaatschappij zal dan een van de eerste zijn in de Aziatisch-Pacifische regio die een betrouwbare multi-orbit service aanbiedt met de nieuwe ESA-antenne (electronically steered array) van Intelsat.

"Passagiers van Japan Airlines kunnen binnenkort profiteren van multi-orbit connectiviteit die dezelfde snelle en betrouwbare internettoegang biedt als thuis, dankzij de brede dekking en lage latentie," zegt Dave Bijur, Senior Vice President Commercial Aviation.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Melissa Longo - melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881

聯絡人

Melissa Longo - melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881