Hong Kong Gifts & PrintPack Fairs gaat open in april

HKTDC Hong Kong Gifts & Premium Fair, Hong Kong International Printing & Packaging Fair & DeLuxe PrintPack Hong Kong gaat door van 27 tot 30 april (foto: Business Wire)

HONG KONG--()--Hong Kong Trade Development Council:

HKTDC Hong Kong Gifts & Premium Fair

Deze beurs, met een verzorgde selectie van geschenk- en premium producten van om en bij 4000 exposanten uit 21 landen en regio's, gaat door in de Hong Kong Convention & Exhibition Centre van 27 tot 30 april, met online matching services “Click2Match” beschikbaar van 20 april tot 7 mei. Het biedt een ideaal platform voor exposanten om er hun nieuwste producten te demonstreren en om netwerkcontacten en samenwerking onder sectorprofessionals tot stand te brengen.

De Hall of Fine Designs zal opnieuw een convergentie zijn van wereldwijd vermaarde merken, waaronder Red A (Hong Kong), Tiny Memory (Hong Kong), YASHICA (Japan) en vele andere.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

HKTDC's tentoonstellingenafdeling:
Joanne Ma/Timothy Hsu
(852) 2240 4602 / 2240 4308
joanne.ts.ma@hktdc.org / timothy.tf.hsu@hktdc.org

聯絡人

HKTDC's tentoonstellingenafdeling:
Joanne Ma/Timothy Hsu
(852) 2240 4602 / 2240 4308
joanne.ts.ma@hktdc.org / timothy.tf.hsu@hktdc.org