Grandioze Huangshan-regio debuteert op ITB Berlijn 2024

Famous scenery such as pine trees, cloud seas, peculiarly-shaped stone peaks of Mount Huangshan in in East China's Anhui province. (Photo: Business Wire)

BERLIJN--()--Het grootse Huangshan, met niet alleen toeristische inhoud van de berg Huangshan zelf, maar ook attracties in de omgeving, maakte zijn debuut op ITB Berlijn 2024, 's werelds toonaangevende reisbeurs. Op de tentoonstelling die donderdag in Berlijn werd afgesloten, waren meer dan 5.500 exposanten uit 170 landen en regio's aanwezig.

De berg Huangshan, ook bekend als de Gele Berg, ligt in de Oost-Chinese provincie Anhui en is beroemd om zijn pijnbomen, wolkenzeeën, bijzonder gevormde stenen pieken, warmwaterbronnen en wintersneeuwlandschap. Door het perfecte samenspel van natuurlijke en culturele waarden werd Huangshan in 1990 door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

聯絡人

Huangshan Tourism Development Co., Ltd.
E. Zhou
evisionsinfo@gmail.com

聯絡人

Huangshan Tourism Development Co., Ltd.
E. Zhou
evisionsinfo@gmail.com