FPT Software erkend in de Everest Group SAP Business Application Services for Mid-market Enterprises PEAK Matrix® Assessment 2024

(Graphic: Business Wire)

HANOI, Vietnam--()--FPT Software, de internationale provider van IT-services, werd gepositioneerd als Major Contender in de Everest Group SAP Business Application Services for Mid-market Enterprises PEAK Matrix® Assessment 2024. Hiermee markeert dit bedrijf haar eerste verschijning in deze report.

Dit onderzoek evalueert 15 providers met aandacht voor SAP-bedrijfsapplicatieservices voor ondernemingen van de middenmarkt. De vermelde providers worden in drie niveaus ingedeeld: Leaders, Major Contenders en Aspirants. Deze titels worden toegekend op basis van objectieve en nauwgezette evaluatie van factoren zoals marktimpact, zichtbaarheid & capaciteit, klantreferenties en de voortdurende marktanalyse van SAP-bedrijfsapplicatieservices.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com

Contacts

Mediacontact
Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com