SPIE Photonics West 2024 liet met meer dan 24.000 geregistreerde deelnemers een robuuste en groeiende industrie zien

Het grootste jaarlijkse optica- en fotonica-evenement van het jaar, inclusief de snelgroeiende Quantum West-conferentie en de SPIE AR|VR|MR, omvatte meer dan 1.500 exposanten en meer dan 5.000 technische presentaties

SPIE Photonics West 2024 hosted an enthusiastic crowd of optics and photonics professionals at San Francisco's Moscone Center. (Photo: Business Wire)

BELLINGHAM, Wash.--()--SPIE, de internationale vereniging voor optica en fotonica, hield vorige week een indrukwekkende en bruisende Photonics West in het Moscone Center in San Francisco. Ruim 24.000 technische professionals uit de internationale optica- en fotonicagemeenschap afkomstig uit meer dan 70 landen waren op het evenement aanwezig. De grootste jaarlijkse fotonica-conferentie, die plaatsvond van 27 januari tot 1 februari, telde meer dan 1.500 exposanten en ruim 5.000 technische presentaties tijdens een interactieve en boeiende week. Onderdeel waren BiOS, LASE, OPTO, Quantum West, de BiOS Expo, de Photonics West tentoonstelling, de Quantum West Expo en de AR|VR|MR-conferentie en tentoonstelling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets