NEC en Gurobi Optimization ondertekenen een akkoord voor systeemintegratiepartnerschap

Door de kwantumcomputertechnologie van NEC met de beslissingsintelligentietechnologoe van Gurobi te combineren, kan NEC klanten verder ondersteunen om optimale bedrijfsbeslissingen te nemen.

TOKIO & BEAVERTON, Ore.--()--NEC Corporation (NEC; TSE: 6701) maakte vandaag bekend dat het een overeenkomst voor een SI-partnerschap (systeemintegratiepartnerschap) heeft ondertekend met Gurobi Optimization, LLC (Gurobi) om de Gurobi Optimizer, de mathematische optimaliseringsoplosser van Gurobi, in haar oplossingen te integreren. De Gurobi Optimizer is ’s werelds toonaangevende oplosser, die wereldwijd wordt aangewend voor het nemen van beslissingen voor meer dan 2.500 bedrijven in meer dan 40 verschillende sectoren.

Dankzij dit akkoord zal NEC de Gurobi Optimizer integreren in haar Management & Business Optimization Consulting Service, die klanten helpt om digitale transformatie te versnellen en om bedrijfsbeslissingen te ondersteunen, en dit met ingang van vandaag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nell-Marie Colman
(540) 952 9719
Gurobi Optimization
colman@gurobi.com

Contacts

Nell-Marie Colman
(540) 952 9719
Gurobi Optimization
colman@gurobi.com