Dahua brengt toonaangevende AcuPick-technologie uit voor snel en nauwkeurig zoeken naar video's

(Graphic: Business Wire)

HANGZHOU, China--()--Dahua Technology, een toonaangevende videogerichte verlener van AIoT-oplossingen en -diensten, heeft officieel de nieuwste AcuPick-videozoektechnologie uitgebracht om gebruikers te helpen doelvideo's nauwkeuriger en gemakkelijker te vinden. Door gebruik te maken van front-end en back-end AI-innovaties, biedt AcuPick snel zoeken, eenvoudige bediening en hoge nauwkeurigheid, wat leidt tot nieuwe technologische doorbraken in de branche.

"Efficiëntie en nauwkeurigheid zijn de twee belangrijkste factoren waar klanten naar op zoek zijn, aangezien het vinden van een specifiek object in een enorme hoeveelheid opnamemateriaal een hele uitdaging kan zijn. Met AcuPick kunnen gebruikers gemakkelijk binnen enkele seconden videoclips uitkiezen, wat ideaal is voor situaties waarin onmiddellijke traceerbaarheid en bewijs vereist zijn, zoals het opsporen van voertuigvandalen op de parkeerplaats, het vinden van een verloren kind in een winkelcentrum, enz.," aldus Grace Huang, Product Manager bij Dahua Technology.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zoe Xu (xu_shuyi@dahuatech.com)

Contacts

Zoe Xu (xu_shuyi@dahuatech.com)