ETT | iByond™ & WorldVuer vormen een strategische wereldwijde joint venture om 's werelds eerste besturingssysteem voor kunstmatige intelligentie WiOS te bouwen

Dr. Kenneth Ekow Andam, CEO of WorldVuer Inc. & Christopher Condon, Chairman & CEO of ETT | iByond™ (Photo: Business Wire)

PALM BEACH, Fla.--()--ETT | iByond™, samen met WorldVuer, heeft de joint venture van WorldVuer iByond opgericht om 's werelds eerste besturingssysteem voor kunstmatige intelligentie, WiOS (WorldVuer iByond Operating System), te ontwikkelen. Deze samenwerking staat op het punt om de technologische domeinen van wereldwijde ondernemingen, multinationals, soevereinen en overheden te moderniseren, door optimaal gebruik te maken van intelligente interoperabiliteit, innovatiesnelheid, AI en een waterdicht beveiligingsplatform. "WiOS is klaar om een van de volgende grote spelers te worden die het wereldtoneel domineren naast Android en iOS," concludeerde dhr. Michael Sutton, Chief Media Officer van WorldVuer Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.