Talkdesk neemt Simon Horrocks aan als leider Azië-Pacific om de regionale groei van het bedrijf als innovator op het gebied van kunstmatige intelligentie te promoten

  • Simon Horrocks treedt in dienst bij Talkdesk als leider in Azië-Pacific (APAC) om de voortdurende groei en expansie van het bedrijf als leider op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) in klantervaring (CX) te stimuleren.
  • Horrocks brengt meer dan 30 jaar verkoopervaring mee naar Talkdesk om organisaties te helpen groeien in APAC.
  • De benoeming van Horrocks benadrukt de toewijding van het bedrijf om een toonaangevende AI-leider op het gebied van klantervaring in APAC te zijn, nu Talkdesk de plannen voor een regionale cloud in Australië en verdere regionale uitbreiding afrondt.

Simon Horrocks, Vice President of APAC at Talkdesk (Photo: Business Wire)

SAN FRANCISCO & SYDNEY--()--Talkdesk ® , Inc., een wereldwijde leider op het gebied van AI-aangedreven contactcenters voor ondernemingen van elke omvang, heeft vandaag aangekondigd dat Simon Horrocks bij Talkdesk is gekomen als leider in Azië-Pacific (APAC). Hij zal de voortdurende groei en expansie van het toonaangevende bedrijf op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) in klantervaring (CX) helpen stimuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Christie Blake
pr@talkdesk.com

Contacts

Media:
Christie Blake
pr@talkdesk.com