Eastman en Lubrizol werken samen om de hechting van overspoten TPE met duurzame materialen te verbeteren

Eastman and Lubrizol collaborate to enhance TPE overmolding adhesion with sustainable materials. (Photo: Business Wire)

KINGSPORT, Tenn. & WICKLIFFE, Ohio--()--Eastman en Lubrizol werkten met succesvol samen om de hechtkracht van TPE's (thermoplastische elastomeren) overspoten op Tritan™ copolyester TX1501HF van Eastman te verbeteren. De samenwerking vond haar wortels in een wederzijdse erkenning van het belang van overspuiten tijdens productieprocessen, en verbetert de productprestaties en esthetiek van consumentengoederen wanneer Tritan™ Renew, het duurzame materiaal van Eastman, en ESTANE® ECO, de hernieuwbaar gewonnen TPU van Lubrizol, worden gebruikt.

De bedrijven onderzochten hoe specifieke verwerkingsvariabelen een impact hebben op de hechtkracht van overspoten monsters geproduceerd aan de hand van 2K-spuitgieten. De bevindingen van het onderzoek zouden van toepassing zijn voor verschillende combinaties van TPE met grondlagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Lubrizol
Laura Hall
1-440-943-4300
laura.hall@lubrizol.com

Tombras voor Eastman
Jacob Teetzmann
1-423-494-3673
jteetzmann@tombras.com

Contacts

Mediacontact:
Lubrizol
Laura Hall
1-440-943-4300
laura.hall@lubrizol.com

Tombras voor Eastman
Jacob Teetzmann
1-423-494-3673
jteetzmann@tombras.com