FPT geeft vorm aan de toekomst van AI & Cloud op wereldschaal in samenwerking met NVIDIA

The MoU signing ceremony took place in Hanoi, Vietnam, with the participation of FPT and NVIDIA senior executives (Photo: Business Wire)

HANOI, Vietnam--()--Het wereldwijd toonaangevende IT-bedrijf FPT maakte vandaag een omvattend strategisch partnerschap met NVIDIA bekend, bedoeld om een one-stop shop aan te bieden voor AI & Cloud, bestaande uit AI-producten, GPU-infrastructuur, tech-experts en domeinexpertise voor klanten in Vietnam en alle gebieden waar FPT aanwezig is. Deze inspanning wordt verwezenlijkt door het oprichten van AI-fabrieken voor R&D naar AI in de regio, het uitbreiden van geavanceerde AI- en cloud-capaciteiten op mondiale schaal, en het bevorderen van een personeelsbestand gespecialiseerd in technologie dat klaar is voor de toekomst.

FPT is van plan om USD 200 miljoen te investeren in het bouwen van een AI-fabriek die als een soevereine cloud zal dienen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com

Contacts

Mai Duong (Ms.)
FPT Software
PR-manager
MCP.PR@fpt.com