nexspace benoemt nieuwe verkoopleider

HEIDELBERG, Duitsland--()--Datacenterbedrijf nexspace maakt vandaag de benoeming bekend van Muzaffer Ege als Chief Sales Officer. Deze benoeming vormt onderdeel van de inspanningen van het bedrijf om haar managementstructuur verder uit te bouwen met leidinggevenden die hun sporen hebben verdiend binnen de sector.

Deze benoeming is de volgende mijlpaal voor nexspace in haar streven om zo goed mogelijk gebruik te maken van de kansen die worden gecreëerd door de toenemende vraag naar dataopslagcapaciteit in de nabijheid van eindgebruikers, aan de ‘rand’ van digitale netwerken.

Muzaffer Ege gaat leiding geven aan de verkoopstrategie van nexspace voor het huidige en toekomstige siteportfolio, waarbij de nadruk zal liggen op de groei van ons klantenbestand in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, en het versterken van het marktprofiel van nexspace.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Holger Sievers, Chief Executive Officer
E-mail: info@nexspace.de

Contacts

Holger Sievers, Chief Executive Officer
E-mail: info@nexspace.de