Het Empire State Building onthult Star Wars-spektakel, met een dynamische lichtshow, interactieve activiteiten voor fans, prominent bezoek en nog veel meer

The Empire State Building Unveils Star Wars-Themed Takeover with a Dynamic Light Show, Interactive Fan Experiences, Celebrity Visit, and More (Photo: Business Wire)

NEW YORK--()--Het Empire State Building (ESB) onthulde vandaag, in samenwerking met Disney Consumer Products en Lucasfilm, een Star Wars -spektakel voor fans in New York City, geïnspireerd op de kwade personages uit her verhaal, met een dynamische lichtshow, interactieve activiteiten voor bezoekers, ontmoetingen met personages en deelname van acteur Hayden Christensen in een lichtonstekingsceremonie in de ochtend. Fans die het ESB deze maand bezoeken, krijgen de gelegenheid om helemaal op te gaan in het Star Wars-universum met de mogelijkheid om foto's te nemen en een keuze te maken uit een reeks nieuwe Star Wars-consumentenproducten. Een en ander is te bewonderen tot en met 29 april.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA:
Empire State Realty Trust
Brock Talbot
347-804-7863
btalbot@esrtreit.com

Contacts

MEDIA:
Empire State Realty Trust
Brock Talbot
347-804-7863
btalbot@esrtreit.com