Aqara introduceert intelligente plafondverlichting voor elke dag en voor sfeerverlichting

NEW YORK--()--Aqara, een vooraanstaande leverancier van smart home-oplossingen, kondigt tevreden de uitbreiding van haar gamma intelligente verlichtingsproducten aan met de voorstelling van de Ceiling Light T1M. Deze intelligente verlichtingsarmatuur vermengt stralend witte lampen met een kleurrijke gradiëntring voor elke dag en voor sfeerverlichting. De Ceiling Light T1M is beschikbaar op de Amazon merkshops van Aqara in Noord-Amerika (Verenigde Staten, Canada) en Europa (Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Spanje, Verenigd Koninkrijk) en via een selectie Aqara-retailers wereldwijd*.

Deze plafondverlichting is ontworpen voor kamers van 5 tot 20 vierkante meter (ongeveer 54 tot 215 vierkante voet) en biedt een veelzijdige oplossing voor de verlichting. Met een spectrum dat varieert van warm tot koud wit licht (2700-6500K) tot een indrukwekkende 16 miljoen kleuren, kunnen gebruikers moeiteloos voor elke gemoedsgesteldheid en voor elke gelegenheid de perfecte sfeer tot stand brengen. Verder wordt met de onafhankelijk aanstuurbare RGB-ring een vlekkeloze integratie in holistische smart home-ervaringen mogelijk, zodat de gebruikers visueel meldingen of waarschuwingen kunnen krijgen over veranderingen in de status van hun woning, bijvoorbeeld wanneer iemand aan de deurbel van Aqara aanbelt of als een ingeschakeld beveiligingssysteem in werking treedt. Voor mensen met gehoorproblemen kan de T1M Ceiling Light aan intelligente alarmsystemen voor de beveiliging worden gekoppeld, om gepersonaliseerde visuele waarschuwingen toe te voegen. Dit bevordert de veiligheid en het comfort van de gebruikers.

Net als andere Zigbee-apparaten van Aqara, ondersteunt de Ceiling Light T1M functies zoals Matter en andere belangrijke platformen zoals Apple Home (inclusief Adaptive Lighting voor gebruikers van HomeKit), Amazon Alexa en Google Home, via een compatibele Aqara-hub*. Dankzij de ruime compatibiliteit is dit snufje voor om het even welke ruimte een toevoeging klaar voor de toekomst. Deze plafondverlichting heeft een gering stationair stroomverbruik dankzij het energie-efficiënte Zigbee-protocol, terwijl het ook dient als herhaler van het Zigbee-netwerk, wat het netwerkbereik en de reactiviteit bevordert. Zigbee verzekert eveneens plaatselijke automatisering om functioneel te blijven, ook als de plafondverlichting losgekoppeld is van het internet. De T1M is ontworpen met het oog op uitmuntendheid en heeft een Ra (Color Rendering Index) van 90 voor waarheidsgetrouwe kleuren en onderging strenge testen om een levensduur van 50.000 uur te verzekeren.

In het verlengde van het succes van de LED Strip T1, vormt de Ceiling Light T1M de nieuwste toevoeging aan Aqara's portfolio intelligente verlichting, ter bevestiging van de inzet van het bedrijf om de ultieme smart home-ervaring te creëren. Nu intelligente verlichting integraal deel uitmaakt van een echte 'smart home", is de T1M afgestemd op andere apparaten van Aqara om het leven van elke dag op een hoger niveau te brengen. De T1M kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan aanwezigheid- of bewegingssensoren voor geautomatiseerde verlichting, wat helpt om energieverspilling te beteugelen. En door het met een lichtschakelaar van Aqara te koppelen, die een Wireless Switch-modus integreert, kunnen gebruikers de vertrouwde traditionele bediening van de verlichting verder benutten terwijl de gesofisticeerdheid van de intelligente functie van de Ceiling Light wordt behouden.

Voor meer informatie over de Ceiling Light T1M, bezoekt u onze website.

* De beschikbaarheid van het product kan variëren in functie van de verschillende retailkanalen en kan voortdurend geactualiseerd worden. Het is aanbevolen om bij de regionale retailer(s) realtime bechikbaarheid te controleren.
** De Matter-compatibiliteit van de Ceiling Light T1M vereist een Matter-compatibele Aqara-hub (bijv. Hub M2, Hub M1S/M1S Gen 2, Hub E1, Camera Hub G3) en kan tegen de lancering in Beta zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:
media@aqara.com

Contacts

Voor mediavragen:
media@aqara.com