Tigo Energy breidt volledige energieoplossing voor thuis uit voor Italië met de GO EV Charger

De GO EV Charger, die onlangs door Ferri Quinto in Italië werd geïnstalleerd, zal tijdens de KEY handelsbeurs in Rimini te zien zijn, om PV-installateurs een grotere mogelijkheid te bieden voor een probleemloze oplossing voor energie thuis.

CAMPBELL, Calif.--()--Tigo Energy, Inc. (NASDAQ: TYGO), een vooraanstaande leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energiesoftware, kondigde vandaag de lancering aan van de GO EV Charger voor de Italiaanse markt. De GO EV Charger is een intelligent laadstation voor elektrische voertuigen (EV) thuis en biedt installateurs van zonnepanelen een manier om e-mobiliteit toe te voegen die probleemloos integreert met de Tigo EI (Energy Intelligence) Residential Solar Solution, die een inverter, een batterijsysteem, TS4 MLPE-apparaten en alle andere toebehoren omvat, nodig voor snelle, flexibele en betrouwbare installaties van zonne-energie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Technica Communications
Cait Caviness
E-mail: tigoenergy@technica.inc

Contacts

Technica Communications
Cait Caviness
E-mail: tigoenergy@technica.inc