De LYCRA Company benoemt industrieveteraan Gary Smith tot nieuwe Chief Executive Officer

The LYCRA Company announces industry veteran Gary Smith as new chief executive officer. (Photo: Business Wire)

WILMINGTON, Del.--()--The LYCRA Company, een wereldleider in de ontwikkeling van innovatieve en duurzame vezel- en technologieoplossingen voor de kleding- en persoonlijke verzorgingsindustrie, heeft vandaag aangekondigd dat Gary Smith is benoemd tot chief executive officer, met ingang van 27 november 2023.

Smith vervangt Dean Williams, die sinds augustus waarnemend CEO was. Williams zal zijn rol als financieel directeur blijven vervullen en helpen bij de overgang. Smith wordt verantwoordelijk voor de wereldwijde organisatie van The LYCRA Company en rapporteert aan de raad van bestuur van het bedrijf.

Smith, een ervaren zakelijk leider met meer dan 25 jaar ervaring in de consumentenproductenindustrie, stelt merkgedreven commerciƫle strategie, operationele transformatie en wereldwijde expansie centraal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karie J. Ford
Karie.J.Ford@lycra.com

Contacts

Karie J. Ford
Karie.J.Ford@lycra.com