Rapid Medicals TIGERTRIEVERzorgt voor succes bij eerste behandeling bij uitdagende ischemische patiënten met een beroerte en intracraniële atherosclerotische ziekte (ICAD)

TIGERTRIEVERsunieke werking biedt snellere operatietijden en minder complicaties in vergelijking met de huidige behandelingsopties voor patiënten met een beroerte en onderliggende intracraniële atherosclerotische ziekte (ICAD).

YOKNEAM, Israël & MIAMI--()--Rapid Medical, een toonaangevende ontwikkelaar van geavanceerde neurovasculaire hulpmiddelen, kondigt nieuwe gegevens aan die een uitstekend succes aantonen van de eerste behandeling met hetTIGERTRIEVER -apparaat bij patiënten met een complexe ischemische beroerte en een onderliggende intracraniële atherosclerotische ziekte (ICAD). De complicatiepercentages waren verwaarloosbaar, zoals gerapporteerd op de jaarlijkse vergadering van de Society of Vascular and Interventional Surgery (SVIN) van 2023.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ronen Eckhouse
+972-72-2503331

Contacts

Ronen Eckhouse
+972-72-2503331