Redefine brengt geavanceerde oplossingen voor risicobeheer en beveiliging voor institutionele DeFi

Internationale strategische partner Safe ontvangt aanvullende toegang tot risico- en beveiligingstools voor haar gebruikers

NEW YORK--()--Redefine, een vooraanstaande innovator in blockchain-beveiliging en risicobeheer, bracht haar Risk Center & Monitoring-oplossingen uit voor institutionele DeFi-fondsen. Deze tools zijn ontworpen om institutionele DeFi-fondsen te voorzien van geavanceerde capaciteiten voor risicobeoordeling, aan de hand van een omvattende oplossing om door de complexiteiten van gedecentraliseerde financiƫn te navigeren.

De marktgegevens van november 2023 geven aan dat de totale waarde van alle activa geblokkeerd op DeFi-protocollen (gedecentraliseerde financiƫn) ongeveer $46 miljard bedraagt. Nu de institutionele interesse in DeFi gaat pieken - te wijten aan gestegen activawaarden en een stroom van nieuwe deelnemers die proberen om opbrengsten te genereren via financieren en lenen - wordt de behoefte aan robuuste oplossingen voor risicobeheer steeds kritieker.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Matt Eckess
Redefine@rlyl.com
Red Lorry Yellow Lorry

Contacts

Media:
Matt Eckess
Redefine@rlyl.com
Red Lorry Yellow Lorry