KnowBe4 brengt 2023 Holiday Kit uit om mensen te helpen cyberveilig te blijven

De gratis kit bevat belangrijke tips, video's en hulpmiddelen om mensen te helpen oplichting te voorkomen tijdens de drukke feestdagen, waarvan kwaadwillenden vaak misbruik maken

TAMPA BAY, Fla.--()--KnowBe4, de aanbieder van 's werelds grootste platform voor training in beveiligingsbewustzijn en gesimuleerde phishing, heeft vandaag aangekondigd dat het een bijgewerkte toolkit heeft uitgebracht om eindgebruikers te beschermen tijdens de feestdagen.

Deze toolkit biedt waardevolle inzichten in verschillende vormen van oplichting tijdens de feestdagen. Hij is bedoeld om eindgebruikers te voorzien van middelen waarmee ze seizoensgebonden bedreigingen kunnen bestrijden en best practices kunnen invoeren om te voorkomen dat ze er het slachtoffer van worden. Door de tips en richtlijnen in de kit te volgen, kunnen eindgebruikers zich voorbereiden op een veilige online ervaring tijdens de feestdagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met Kathy Wattman via pr@knowbe4.com | 727-474-9950.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met Kathy Wattman via pr@knowbe4.com | 727-474-9950.