VSE NET verbetert mogelijkheden voor klantervaring met Hansen

MELBOURNE, Australiƫ--()--Hansen Technologies (ASX:HSN), een toonaangevende wereldwijde leverancier van software en diensten voor de energie-, water- en communicatie, kondigt met genoegen dat het een nieuwe overeenkomst heeft getekend met de jarenlange klant en Duitse netwerkoperator VSE NET. Onder de voorwaarden van deze overeenkomst zal VSE NET upgraden naar de nieuwste versie van Hansen CCB.

Als gevolg van deze upgrade zal VSE NET het beste ervaren dat Hansen CCB te bieden heeft, met verbeterde mogelijkheden voor klantenservice, facturering en productbeheer, evenals verbeterde accounting- en provisioningprocessen. Hansen CCB is een echt bedrijfsplatform dat is afgestemd op de behoeften van de moderne aanbieder van communicatiediensten (CSP). Het verzamelt alle klant-, product- en technische gegevens en biedt ook ERP-mogelijkheden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Adnan Bashir
Global Lead, External Communications
Hansen Technologies
+1 647-204-0999

Contacts

Adnan Bashir
Global Lead, External Communications
Hansen Technologies
+1 647-204-0999