Systemen voor vochtigheidsregeling maken gebruik van Dry Fog in SMT-processen van IKEUCHI

Systemen voor vochtigheidsregeling die gebruik maken van Dry Fog voorkomen niet alleen statische elektriciteit in SMT-processen, maar verlagen ook CO2-uitstoot en energiekosten aanzienlijk.

Each individual photo available upon request; IKEUCHI offers humidity control systems using Dry Fog that not only prevent static electricity in surface-mount technology (SMT) processes but also significantly slash CO2 emissions and energy costs.

OSAKA, Japan--()--H. IKEUCHI & CO., LTD., een Japanse fabrikant van sproeikoppen, is gestart met een wereldwijde campagne om systemen voor vochtigheidsregeling aangestuurd door Dry Fog-technologie te introduceren. Deze systemen verminderen niet alleen problemen door statische elektriciteit in SMT-processen (Surface-Mount Technology) op effectieve wijze, maar verlagen ook CO2-uitstoot en energiekosten aanzienlijk.

"Dry Fog," opgewekt door gespecialiseerde sproeikoppen die enkel door IKEUCHI zijn ontwikkeld, bestaat uit ultrafijne waterdruppeltjes die elk een diameter van 10 μm of minder hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yoshikazu Ueno
H. IKEUCHI & CO., LTD.
overseas@kirinoikeuchi.co.jp

Contacts

Yoshikazu Ueno
H. IKEUCHI & CO., LTD.
overseas@kirinoikeuchi.co.jp