Blockchain Prophecies door Tal Elyashiv lanceert als instant bestseller

Web3-visionair en -oprichter van SPiCE VC, Tal Elyashiv, onthult officieel nieuw boek, Blockchain Prophecies,live tijdens de Digital Assets Week in Londen

The Blockchain Prophecies takes readers on a journey through the ebbs and flows of Blockchain's monumental era of innovation through personal reflections, knowledgeable insights and prophetic vision.

LONDEN--()--Tal Elyashiv, ondernemer, durfkapitalist en pionier op het gebied van blockchain en tokenisatie, kondigde vandaag de lancering aan van zijn langverwachte boek, Blockchain Prophecies, toen hij het woord nam tijdens de Digital Assets Week in Londen.

Het boek is al een bestseller op Amazon en de digitale en gedrukte versies zijn te koop op Amazon en Barnes & Noble, of door te surfen naar de Blockchain Prophecies website.

Als oprichter van SPiCE VC, het eerste volledig getokeniseerde durfkapitaalfonds, en medeoprichter van Securitize, de leider op het gebied van tokenisatie van activa uit de echte wereld (RWA), neemt Elyashiv lezers mee op een meeslepende, realtime reis naar het hart van blockchain en de historische periode van massale transformatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Liz Whelan
liz@lwprconsulting.com
(312) 315-0160

Contacts

Liz Whelan
liz@lwprconsulting.com
(312) 315-0160