Onderzoek van Armis wijst uit dat één derde van de internationale organisaties de voorbije 12 maanden meerdere inbreuken op de beveiligingen heeft ondergaan

40% van de activa blijven onbewaakt en vormen wereldwijd de grootste bedreiging voor organisaties

SAN FRANCISCO--()--Armis, het cybersecuritybedrijf voor activa-intelligentie, maakte vandaag de bevindingen bekend van haar Global Attack Surface Management (ASM) Research waarin onderzoek werd gedaan naar organisatorische trends en uitdagingen van de voorbije 12 maanden.

Het onderzoek, dat samen met Vanson Bourne werd uitgevoerd, stelde vast dat internationale organisaties geconfronteerd worden met een nooit eerder gezien cyberrisiconiveau te wijten aan blinde vlekken in hun omgeving, en dat beveiligingsteams overspoeld worden met gigantische hoeveelheden bedreigingsintelligentiegegevens waarvoor uitvoerbare inzichten ontbreken. Als gevolg hiervan bevestigen 61% van de internationale organisaties dat ze de voorbije 12 maanden minstens één keer een inbreuk hebben ondergaan, waarvan 31% meerdere inbreuken tijdens deze periode vermeldt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick
Senior directeur internationale communicatie
Armis
pr@armis.com

Contacts

Rebecca Cradick
Senior directeur internationale communicatie
Armis
pr@armis.com