Enquête van LTIMindtree onthult blauwdruk voor succesvolle toepassing van generatieve AI

Bedrijfsleiders geloven dat een vermindering van de bedrijfskosten tot 40% mogelijk is als generatieve AI doeltreffend op schaal wordt gebracht

WARREN, N.J. & MUMBAI, India--()--LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf voor technologieconsulting en digitale oplossingen, maakte vandaag de bevindingen bekend van haar studie, ‘The State of Generative AI Adoption - The Current Landscape and Lessons from Early Adopters. Deze studie biedt inzichten verzameld bij vroege instappers van middelgrote tot grote organisaties, die een roadmap voorstelt voor de naadloze integratie van generatieve AI. Het onderzoek benadrukt de nood aan een gepersonaliseerde aanpak afgestemd op specifieke bedrijfsvereisten, zodat ondernemingen in staat worden gesteld om vroegtijdige overwinningen en tastbare resultaten te verzekeren, waarmee de grondslag wordt gelegd voor het op schaal brengen van generatieve AI-projecten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact
Gitanjali Sreepal
LTIMindtree
Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com

Contacts

Mediacontact
Gitanjali Sreepal
LTIMindtree
Gitanjali.sreepal@ltimindtree.com