UVDI kondigt CE-keurmerk aan voor V-MAX™-technologie

Toonaangevende UV-C-producten voor luchtontsmetting en spiraalreiniging voortaan in Europa verkrijgbaar

V-MAX UV-C Air Disinfection and Coil Cleaning technology helps create cleaner, more comfortable air supply in over 1,500 commercial buildings worldwide. (Photo: Business Wire)

VALENCIA, Calif.--()--UltraViolet Devices, Inc. (UVDI), een vooraanstaande fabrikant van geavanceerde UV-C-technologie voor de luchtkwaliteit van binnenruimtes en ontsmetting van oppervlakken, maakte vandaag bekend dat haar V-MAX™-producten voor luchtontsmetting en spiraalreiniging voortaan het CE-keurmerk dragen. Het CE-keurmerk betekent dat de producten aan strenge vereisten inzake veiligheid, gezondheid en milieubescherming voldoen, en mogen worden verkocht in de Europese Economische Ruimte (EER), die de 27 lidstaten van de Europese Unie, acht landen van de Europese Vrijhandelsassociatie en zeven landen omvat die wederzijdse erkenning van overeenstemmingsbeoordeling aanvaarden, waaronder Australië, Canada, Israël, Japan, Nieuw-Zeeland, Turkije en de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Will Gerard, directeur internationale marketing en productstrategie
will.gerard@uvdi.com
661.289.2741

Contacts

Will Gerard, directeur internationale marketing en productstrategie
will.gerard@uvdi.com
661.289.2741