3E bezig met overname van Franse platform voor veiligheid op de werkplek, Quick-FDS

3E, de toonaangevende internationale leverancier van intelligente compliance-oplossingen voor veiligheid op het gebied van chemicaliƫn en werkplekken, productbeheer en duurzame toeleveringsketens, kondigt vandaag aan dat het exclusieve onderhandelingen is begonnen voor de overname van Quick-FDS (het 'bedrijf'), de vooraanstaande leverancier van veiligheidsoplossingen op de werkplek in Frankrijk, van Editions T.I., een dochteronderneming van WEKA Group.

CARLSBAD, Calif.--()--Quick-FDS, met hoofdkantoor in Saint-Denis, Frankrijk, werkt samen met wereldwijde fabrikanten en gebruikers van chemische producten en biedt een volledig pakket oplossingen dat verbeterde naleving van de regelgeving en veiligheid op de werkplek mogelijk maakt. In het bijzonder zorgen de zeer gespecialiseerde expertise van het bedrijf op het gebied van regelgeving en het aanbod van missiekritische veiligheidsinformatiebladen ('VIB') ervoor dat veel van 's werelds grootste bedrijven kunnen voldoen aan zowel lokale als mondiale regelgevende druk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maria Rutland
3E
maria.rutland@3eco.com
+1.760.987.5152

Contacts

Maria Rutland
3E
maria.rutland@3eco.com
+1.760.987.5152