Gezondheidstechnologiebedrijf Intelligencia AI benoemt voorzitter wetenschappelijke adviesraad

Névine Zariffa, leider in de farmaceutische industrie, neemt nieuwe leidersrol op zich

NEW YORK--()--Intelligencia AI™, een toonaangevend technologiebedrijf in de gezondheidszorg, heeft onlangs Névine Zariffa, leider in de farmaceutische industrie, benoemd tot voorzitter van de wetenschappelijke adviesraad. Het formaliseren van de wetenschappelijke adviesraad toont aan dat het bedrijf in groei investeert en is een nieuw hoofdstuk waarin de volwassenheid van het in 2017 in New York opgerichte bedrijf tot uiting komt.

Met zijn diep gecureerde wetenschappelijke gegevens en kunstmatige intelligentie (AI)-algoritmen transformeert Intelligencia AI de aanpak van de biofarmaceutische industrie om de waarschijnlijkheid van technisch en regelgevend succes (PTRS) van geneesmiddelen in ontwikkeling te beoordelen om efficiëntere klinische ontwikkeling en zakelijke beslissingen te stimuleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alexandra Ferraro, Marketing Manager
alexandra.ferraro@intelligencia.ai
561-716-1062

Contacts

Alexandra Ferraro, Marketing Manager
alexandra.ferraro@intelligencia.ai
561-716-1062