Sintavia ondertekent intentieverklaring voor de overname van Extended-Z M 8K van AMCM

Een van de grootste LPBF 3D-printers ooit gebouwd zal worden gebruikt voor het ontwerpen en produceren van onderdelen voor lanceringstoepassingen.

Brian Neff, Founder & CEO of Sintavia, and Martin Bullemer, Managing Director of AMCM announce signing of LOI for Sintavia to become the North American launch customer of the M 8K on November 7, 2023 (Photo: Business Wire)

HOLLYWOOD, Fla.--()--Sintavia, LLC, de toonaangevende OEM voor additief componenten in de ruimtevaart- en defensie-industrie, kondigde vandaag aan dat het een intentieverklaring heeft getekend met AMCM GmbH uit Starnberg, Duitsland, om de Noord-Amerikaanse lanceringsklant te worden van de M 8K printer - een van de grootste poederbedfusie 3D-printers ooit gebouwd. Met zijn afmetingen van 820 x 820 x 1600 mm en acht nLIGHT AFX-1000 lasers betekent de door Sintavia aangekochte M 8K een enorme sprong in productiviteit en ontwerpvrijheid in vergelijking met kleinere printers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sintavia, LLC
Lindsay Lewis
+1 954.474.7800

Contacts

Sintavia, LLC
Lindsay Lewis
+1 954.474.7800