ZAPI GROUP toont geavanceerde oplossingen om de landbouwsector te elektrificeren

Neemt deel aan AGRITECHNICA 2023, de toonaangevende beurs voor landbouwmachines

HANOVER, Duitsland--()--ZAPI GROUP, een wereldwijde leider in elektrificatie, kondigt met trots aan dat het bedrijf aanwezig zal zijn op AGRITECHNICA 2023, die van 12 tot 18 november 2023 in Hannover, Duitsland, plaatsvindt.

De expertise van ZAPI GROUP in elektrische aandrijflijnsystemen, waaronder motion controllers, inverters, elektromotoren, acculaders en autonome navigatiesoftware, biedt een ideale kans voor OEM's die op zoek zijn naar duurzame oplossingen op hun weg naar elektrificatie.

"We kijken ernaar uit om deel te nemen aan AGRITECHNICA en onze elektrificatieoplossingen voor de landbouwsector te tonen", aldus Claes Avasjö, Executive Director van ZAPI GROUP. "Nu de landbouw de uitdagingen van klimaatverandering, stijgende vraag en geopolitieke krachten het hoofd moet bieden, is elektrificatie van apparatuur van cruciaal belang voor een duurzame toekomst. We kijken ernaar uit om met de aanwezigen te bespreken hoe technologie wordt ingezet om de operationele efficiëntie, productiviteit en milieuduurzaamheid te verhogen."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

AnnMarie Carson, Communiqué PR
Telefoon: (206) 282-4923
ZapiGroupPR@communiquepr.com

Contacts

AnnMarie Carson, Communiqué PR
Telefoon: (206) 282-4923
ZapiGroupPR@communiquepr.com