Bolt.Earth en Taizhou Chinv Science and Technology Development Co., Ltd versterken langdurig partnerschap om het ecosysteem van elektrische voertuigen revolutionair te veranderen

Rijd intelligent. Rijd geconnecteerd. De toekomst van e-mobiliteit ontvouwt zich

Driving Innovation: Bolt.Earth and Chinv Redefine the Future of Electric Mobility at EICMA 2023

SINGAPORE--()--Bolt.Earth, een pionier in de markt van geconnecteerde EV-besturingssystemen die in Singapore is gevestigd, versterkt haar bestaande partnerschap met Chinv, de gerenomeerde ontwerper en fabrikant van elektrische tweewielers. Samen willen ze de toekomst van elektrische mobiliteit herdefiniƫren tijdens de EICMA 2023 van dit jaar op de Fiera Milano van Rho Milaan. Wees getuige van de synergie van het meesterlijke ontwerp van Chinv en de intelligente besturingsmogelijkheden van Bolt.Earth, waarbij jarenlange samenwerking versmelt om een ongeƫvenaarde EV-ervaring tot stand te brengen.

Op basis van hun langdurige samenwerking, wordt de onthulling van de nieuwe Bolt.Earth Blaze op de EICMA 2023 vervroegd om een cruciaal moment in het internationale EV-landschap te markeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact: marketing@bolt.earth

Contacts

Mediacontact: marketing@bolt.earth