Hat évtizedes elkötelezettség: A Mary Kay részletes jelentése a fenntarthatóság kritikus területeiről

A „Különleges jelentés a fenntarthatóságról 2023” kiemeli a globális szépségápolási márka 60 évet átfogó környezeti, társadalmi és gazdasági fenntarthatósági hatását

Mary Kay details its unwavering commitment to enriching lives and ensuring a sustainable future for all in its latest report. (Asset Source: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--A Mary Kay Inc. a vállalati fenntarthatóság és felelősségvállalás globális szószólója közzétette „Különleges jelentés a fenntarthatóságról 2023” című kiadványát, amely részletesen bemutatja a márka rendíthetetlen elkötelezettségét a nők életének gazdagítása és a mindenki számára biztosított fenntartható jövő iránt. Az ikonikus szépségápolási márka 60. évfordulójára emlékezve a Mary Kay büszke arra, hogy kulcsfontosságú szereplőkkel együtt egy globális koalíció tagja lehet, továbbá, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének Fenntartható Fejlődési Céljaihoz igazodva halad a fejlődés útján a környezeti, társadalmi és gazdasági fenntarthatóság kritikus területein.

„A fenntarthatóság esetünkben nem csak egy divatos szó – márkánk egészét átszövi” – mondta el Deborah Gibbins, a Mary Kay Inc. operatív vezetője. „Miközben az idei évben elért eredményeinket ünnepeljük, határozottan kiállunk a küldetésünk mellett. Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy még nagyobb felelősséget vállaljunk gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi döntéseinkben, biztosítva, hogy a Mary Kay öröksége ne csak a nők szerepének megerősítését, de közös otthonunk megőrzését is jelentse.”

A gyorsan változó világban a Mary Kay a változások élén jár, rendíthetetlenül támogatva a nők ügyét, miközben felismerte hatalmas erejüket a globális gazdaságunk alakításában és a fenntarthatósági törekvésekben elért jelentős változások tekintetében. A 2023-as jelentés kiemeli a női kezdeményezéseket világszerte:

Környezeti fenntarthatóság

  • Alapvető és nagy értékű erőforrás: a víz
  • A nők szerepvállalása a természetvédelemben
  • A nők szerepe az óceánok helyreállításában

Társadalmi fenntarthatóság

  • Tudományos arculatváltás a világban
  • A női vállalkozások lehetőségeinek maximális kiaknázása
  • Rózsaszín és hatalommal bír
  • Vezető szerep a női rákkutatásban

Gazdasági fenntarthatóság

  • Sokszínűség és befogadás: A termékinnováció fő mozgatórugói
  • Több millió női vállalkozó támogatása világszerte
  • Úttörő szerep a nemek közötti egyenlőség kutatásában az algoritmusok és a mesterséges intelligencia területén

A jelentés követi a Mary Kay 2020-2022-es fenntarthatóságról és társadalmi hatásról szóló jelentését, amely a fenntarthatóság három – gazdasági, környezeti és társadalmi – pillérét járja körül. Ha többet szeretne megtudni a Mary Kay globális fenntarthatósági stratégiájáról, kattintson ide.

Amit a Mary Kay-ről tudni érdemes

Akkor is. Most is. Mindörökké. Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban, Texasban létrehozott szépségápolási cég elé: gazdagítani a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a globális vállalatnak a felépítéséhez, amely több mint 35 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. 60 éve a Mary Kay lehetőséget ad a nőknek, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet és innováció révén meghatározhassák saját jövőjüket. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatásokba való befektetés és innovatív bőrápolási és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy bolygónkat meg kell őrizni a jövő generációi számára, védelmezni kell a rákbeteg és a családon belüli erőszakot elszenvedő nőket, valamint arra kell buzdítani a fiatalokat, hogy kövessék álmaikat. További információért látogasson el a marykayglobal.com weboldalra, kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on, a LinkedIn-en vagy a Twitter-en.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Vállalati kommunikáció
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com