Quectel stuurt Cease and Desist-brieven naar concurrenten waarin onmiddellijke wijziging van oneerlijke en misleidende handelspraktijken wordt geëist

VANCOUVER, Brits Colombia--()--Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, heeft vandaag een 'cease-and-desist'-brief gestuurd naar Renesas Electronics Corporation in Tokio, Japan, met de eis dat het bedrijf onmiddellijk stopt met het uiten van valse beschuldigingen over Quectel en zijn IoT-modules en afstand doet van een PowerPoint-presentatie van september 2023 met de titel "Attacking Quectel Sockets" die Renesas naar Quectel-klanten heeft gestuurd.

Het Renesas-document beweert ten onrechte dat de modules van Quectel op een verboden lijst van de Amerikaanse overheid staan en dat de Federal Communications Commission (FCC) een verzoek van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft ingewilligd om de IoT-modules van Quectel te verbieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contact:  media@quectel.com  

Contacts

Media contact:  media@quectel.com