Q4 Inc. erkend voor beste kapitaalmarktenplatform aangestuurd door technologie en meest innovatieve IR-website

Twee Global Brands Magazine Awards toegekend voor hun engagement voor innovatie en technologie

TORONTO--()--Q4 Inc. (TSX: QFOR) (“Q4” of “het Bedrijf”), het toonaangevende platform voor toegang tot de kapitaalmarkten, werd uitgeroepen tot winnaar van twee prestigieuze Global Brands Magazine Awards voor beste kapitaalmarktenplatform aangestuurd door technologie en meest innovatieve IR-website in Canada voor 2023. Q4 werd beloond voor haar uitzonderlijke engagement voor innovatie, kwaliteit, branding, klantenservice en prestaties.

“We zijn vereerd dat we door Global Brands Magazine werden erkend voor het beste kapitaalmarktenplatform aangestuurd door technologie en meest innovatieve IR-website,” zegt Darrell Heaps, oprichter en CEO van Q4. “Beide awards zijn een ware weerspiegeling van ons engagement om het Q4 Platform voortdurend te vernieuwen om onze klanten beter te dienen en onze positie als toonaangevend platform voor toegang tot de kapitaalmarkten te verstevigen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Heather Noll
Manager bedrijfscommunicatie
media@q4inc.com

Investeerders:
Edward Miller
Directeur investeerdersrelaties
(437) 291-1554
ir@q4inc.com

Contacts

Media:
Heather Noll
Manager bedrijfscommunicatie
media@q4inc.com

Investeerders:
Edward Miller
Directeur investeerdersrelaties
(437) 291-1554
ir@q4inc.com