Suzano investeert R$ 1,66 miljard in nieuwe fabriek voor tissuepapier, uitbreiding van de capaciteit voor pluispulp en een nieuwe biomassaketel

SÃO PAULO--()--Suzano, 's werelds grootste pulpproducent op de markt, kondigt op 26 oktober een reeks projecten aan voor de uitbreiding van zijn productiecapaciteit die de operationele efficiëntie zullen verbeteren. Het bedrijf zal R$ 650 miljoen investeren in de bouw van een tissue papierfabriek in Espírito Santo, waar het ook R$ 520 miljoen zal investeren om een biomassaketel te vervangen. Suzano is verder van plan R$ 490 miljoen te investeren om de levering van pluispulp in São Paulo te verhogen.

De totale investering van R$ 1,66 miljard, die werd aangekondigd tijdens de bekendmaking van de resultaten voor het derde kwartaal van 2023, stemt overeen met de strategische bedrijfsactiviteiten van Suzano. Het bedrijf onderstreept hiermee zijn streven om zijn activiteiten voortdurend aan te passen aan de veranderende vraag in Brazilië en de wereldmarkten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hawthorn Advisors
Jamie Plotnek
suzano@hawthornadvisors.com

Contacts

Hawthorn Advisors
Jamie Plotnek
suzano@hawthornadvisors.com