GC Aesthetics en Bimini Health Tech vormen een strategisch partnerschap om wereldwijd oplossingen voor borstreconstructies te bieden

DUBLIN--()--GC Aesthetics®, een gerenommeerd merk in borstesthetica, en Bimini Health Tech ("Bimini"), een pionier in gezondheidszorgoplossingen, kondigen met genoegen hun baanbrekende joint venture aan met als doel wereldwijd een radicale verandering in borstreconstructie door te voeren.

Deze strategische samenwerking combineert de 40 jaar ervaring van GC Aesthetics op het gebied van ontwerp, productie en distributie van siliconen borstimplantaten met de expertise van Bimini op het gebied van innovatieve borstreconstructies. Dit heeft geleid tot een ongekende toewijding aan het bieden van de beste oplossingen voor borstreconstructie aan vrouwen over de hele wereld, onder meer in de VS, LATAM, EMEA en APAC.

GC Aesthetics zal in het kader van de Joint Venture met de naam "OPALINE Aesthetics" de zorgoplossingen van Bimini buiten de Verenigde Staten en Canada toepassen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carlos Reis Pinto
carlosreispinto@gcaesthetics.com

Contacts

Carlos Reis Pinto
carlosreispinto@gcaesthetics.com